ERZİNCAN / MERKEZ - Çukurkuyu Ortaokulu

Çukurkuyu Ortaokulu

Adres
ÇUKURKUYU MAH. TERZİ BABA CAD. CUKURKUYU ILKOKULU SİTESİ ERZINCAN BLOK NO: 92 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Çukurkuyu İlköğretim Okulunda, Geleceğimizi filizlendiren yüreklerin buluştuğu eğitim ve bilim merkezi olmak.
Misyon
Çukurkuyu İlköğretim Okulunda, Öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan, geleceğe hazırlanan, teknolojiyi takip eden, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenen, bilgi teknik ve becerilerle donanımlı,ailesine, topluma, ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici ve Atatürk ilkelerine bağlı nesiller yetiştirmek.
Akademik, Sportif ve Sanatsal Çeşitli Ödüller
Ulaşım
Çukurkuyu Turizm Taşımacılık AŞ. tarafından sağlanmaktadır. Seferler 10-15 dakikalık sürelerde yapılmaktadır.
Özel Servis
Yerleşim Yeri
Erzincan´ın batısında yer alıp Erzincan-Sivas karayolu üzerindedir.Belde halkı genelde Gümüşhane´nin Kelkit ilçe halkından oluşmaktadır.
5 Km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Her sene Fen Liseleri, Anadolu Liseleri ve Meslek Liselerine Öğrenci Çeşitli puanlarla Öğrenci göndermektedir.
Sportif Etkinlikler
Bisiklet Turnuvaları, Satranç, Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Okul Sporları, Zeka oyunları, Bocce, Plates, Yüzme, Atletizm, Bilardo, vs çeşitli sporlara katılım.
Bilimsel Etkinlikler
4006 Tübitak projeleri, Diğer Tübitak projelerine katılım, E-Twinning projeleri, Avustralya ve Japon Büyük Elçiliği Projeleri, Üniversite ile ilgili projeler, KUDAKA ile ilgili çeşitli projeler. vs.
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Tüm il içi ve dışı geziler, Üniversite gezileri, Okul gezileri, Gar gezisi vs.